HTML

Magyar Black Hat Seo Blog

A neve önmagában is sokat mond. Módszerek, tippek, trükkök, programok...

Címkék

Archívum

Ma megveszem a Scrapebox-ot.

Morti Timer 2011.02.23. 10:56

Első lépésként ma megveszem a Scarpebox programot. A neten hozzáférhető pár lista, amin 70ezernél is több olyan oldal linkje található, ahova lehet kommentet írni kulcsszavas linkkel együtt. A Név mezőbe kell a kulcsszót elhelyezni, de majd pár képernyőfotót is mellékelek hozzá. Maga a kommentspam nem sokat ér, viszont a 70ezres lista szűrhető, így tesztoldalamat csak az utazással kapcsolatos blogokba fogom beküldeni ráadásul rendes linkszöveggel, nem pedig a "Hi great post! Thank You!" dumával. Ez kb 3-4 ezer kulcsszavas linket jelent majd a végén. A beküldés nem egy nap alatt történik természetesen, kb egy-másfél hónap lesz az átfutási ideje.

Közben jópár 6000-10.000 karakteres cikket is küldök majd be majd külföldi cikk katalógusokba a cikkekben mindössze 1 db kulcsszavas linkkel, így növelve a Google bizalmát az oldal felé. Ezzel a módszerrel lehet vitatkozni persze, de a teszt végén úgyis kiderül az eredmény.

Most búcsúzom, irány a Scrapebox :)

MT

Címkék: scrapebox kommentspam

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://blackhatseo.blog.hu/api/trackback/id/tr802683125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vallatas 2011.04.17. 14:53:35

na eredményekről valami?:)))

üdv
süti beállítások módosítása